- ראשון
- שני
- שלישי
- רביעי
- חמישי
- שישי
- שבת
- 0111|2|3 / “En corps et encore”
- 0121|2|3 / “En corps et encore”
- 0131|2|3 / “En corps et encore”
- 0141|2|3 / “En corps et encore”
- 0151|2|3 / “En corps et encore”
- 0161|2|3 / “En corps et encore”
- 0171|2|3 / “En corps et encore”
- 0181|2|3 / “En corps et encore”
- 0191|2|3 / “En corps et encore”
- 01101|2|3 / “En corps et encore”
- 01111|2|3 / “En corps et encore”
- 01121|2|3 / “En corps et encore”
- 01131|2|3 / “En corps et encore”
- 01141|2|3 / “En corps et encore”
- 01151|2|3 / “En corps et encore”
- 01161|2|3 / “En corps et encore”
- 01171|2|3 / “En corps et encore”
- 0118או לה לה ! 2022✖מבחר עשיר של 12 סרטים שיעוררו את הסקרנות שלכם ויסייעו להפוך את החיים שלכם לקלים הרבה יותר. אנו פותחים עם סרטו החדש של אריק לבאן "לעבור לגור עם הבת שלי", קומדיה משפחתית ומשעשת (אפילו שהיא מתארחת אצלכם היא תמיד מרגישה בבית שלה) סרט המשך לסרט שפתח את הפסטיבל לפני מספר שנים :"לחזור לגור עם אמא" , והפעם האמא באה לגור עם הבת בגלל שיפוץ. זה היה אמור להיות רק לכמה ימים.1|2|3 / “En corps et encore”
- 0119או לה לה ! 2022✖מבחר עשיר של 12 סרטים שיעוררו את הסקרנות שלכם ויסייעו להפוך את החיים שלכם לקלים הרבה יותר. אנו פותחים עם סרטו החדש של אריק לבאן "לעבור לגור עם הבת שלי", קומדיה משפחתית ומשעשת (אפילו שהיא מתארחת אצלכם היא תמיד מרגישה בבית שלה) סרט המשך לסרט שפתח את הפסטיבל לפני מספר שנים :"לחזור לגור עם אמא" , והפעם האמא באה לגור עם הבת בגלל שיפוץ. זה היה אמור להיות רק לכמה ימים.1|2|3 / “En corps et encore”
- 0120אנריקה ראמירז: מה נעשה…המרכז לאמנות עכשווית תל אביב✖המרכז לאמנות עכשווית תל אביב שמח להודיע על תערוכת היחיד הראשונה של אנריקֶה ראמירז (יליד 1979, סנטיאגו דה צ'ילה; חי ועובד בפאריס ובסנטיאגו דה צ'ילה) בישראל. עבודתו הפוליטית, ובו בזמן הפיוטית של ראמירז מעלה הרהור על מצבה הנוכחי של האנושות.או לה לה ! 2022✖מבחר עשיר של 12 סרטים שיעוררו את הסקרנות שלכם ויסייעו להפוך את החיים שלכם לקלים הרבה יותר. אנו פותחים עם סרטו החדש של אריק לבאן "לעבור לגור עם הבת שלי", קומדיה משפחתית ומשעשת (אפילו שהיא מתארחת אצלכם היא תמיד מרגישה בבית שלה) סרט המשך לסרט שפתח את הפסטיבל לפני מספר שנים :"לחזור לגור עם אמא" , והפעם האמא באה לגור עם הבת בגלל שיפוץ. זה היה אמור להיות רק לכמה ימים.1|2|3 / “En corps et encore”
- 0121אנריקה ראמירז: מה נעשה…המרכז לאמנות עכשווית תל אביב✖המרכז לאמנות עכשווית תל אביב שמח להודיע על תערוכת היחיד הראשונה של אנריקֶה ראמירז (יליד 1979, סנטיאגו דה צ'ילה; חי ועובד בפאריס ובסנטיאגו דה צ'ילה) בישראל. עבודתו הפוליטית, ובו בזמן הפיוטית של ראמירז מעלה הרהור על מצבה הנוכחי של האנושות.או לה לה ! 2022✖מבחר עשיר של 12 סרטים שיעוררו את הסקרנות שלכם ויסייעו להפוך את החיים שלכם לקלים הרבה יותר. אנו פותחים עם סרטו החדש של אריק לבאן "לעבור לגור עם הבת שלי", קומדיה משפחתית ומשעשת (אפילו שהיא מתארחת אצלכם היא תמיד מרגישה בבית שלה) סרט המשך לסרט שפתח את הפסטיבל לפני מספר שנים :"לחזור לגור עם אמא" , והפעם האמא באה לגור עם הבת בגלל שיפוץ. זה היה אמור להיות רק לכמה ימים.1|2|3 / “En corps et encore”
- 0122אנריקה ראמירז: מה נעשה…המרכז לאמנות עכשווית תל אביב✖המרכז לאמנות עכשווית תל אביב שמח להודיע על תערוכת היחיד הראשונה של אנריקֶה ראמירז (יליד 1979, סנטיאגו דה צ'ילה; חי ועובד בפאריס ובסנטיאגו דה צ'ילה) בישראל. עבודתו הפוליטית, ובו בזמן הפיוטית של ראמירז מעלה הרהור על מצבה הנוכחי של האנושות.או לה לה ! 2022✖מבחר עשיר של 12 סרטים שיעוררו את הסקרנות שלכם ויסייעו להפוך את החיים שלכם לקלים הרבה יותר. אנו פותחים עם סרטו החדש של אריק לבאן "לעבור לגור עם הבת שלי", קומדיה משפחתית ומשעשת (אפילו שהיא מתארחת אצלכם היא תמיד מרגישה בבית שלה) סרט המשך לסרט שפתח את הפסטיבל לפני מספר שנים :"לחזור לגור עם אמא" , והפעם האמא באה לגור עם הבת בגלל שיפוץ. זה היה אמור להיות רק לכמה ימים.1|2|3 / “En corps et encore”
- 0123אנריקה ראמירז: מה נעשה…המרכז לאמנות עכשווית תל אביב✖המרכז לאמנות עכשווית תל אביב שמח להודיע על תערוכת היחיד הראשונה של אנריקֶה ראמירז (יליד 1979, סנטיאגו דה צ'ילה; חי ועובד בפאריס ובסנטיאגו דה צ'ילה) בישראל. עבודתו הפוליטית, ובו בזמן הפיוטית של ראמירז מעלה הרהור על מצבה הנוכחי של האנושות.או לה לה ! 2022✖מבחר עשיר של 12 סרטים שיעוררו את הסקרנות שלכם ויסייעו להפוך את החיים שלכם לקלים הרבה יותר. אנו פותחים עם סרטו החדש של אריק לבאן "לעבור לגור עם הבת שלי", קומדיה משפחתית ומשעשת (אפילו שהיא מתארחת אצלכם היא תמיד מרגישה בבית שלה) סרט המשך לסרט שפתח את הפסטיבל לפני מספר שנים :"לחזור לגור עם אמא" , והפעם האמא באה לגור עם הבת בגלל שיפוץ. זה היה אמור להיות רק לכמה ימים.1|2|3 / “En corps et encore”
- 0124אנריקה ראמירז: מה נעשה…המרכז לאמנות עכשווית תל אביב✖המרכז לאמנות עכשווית תל אביב שמח להודיע על תערוכת היחיד הראשונה של אנריקֶה ראמירז (יליד 1979, סנטיאגו דה צ'ילה; חי ועובד בפאריס ובסנטיאגו דה צ'ילה) בישראל. עבודתו הפוליטית, ובו בזמן הפיוטית של ראמירז מעלה הרהור על מצבה הנוכחי של האנושות.או לה לה ! 2022✖מבחר עשיר של 12 סרטים שיעוררו את הסקרנות שלכם ויסייעו להפוך את החיים שלכם לקלים הרבה יותר. אנו פותחים עם סרטו החדש של אריק לבאן "לעבור לגור עם הבת שלי", קומדיה משפחתית ומשעשת (אפילו שהיא מתארחת אצלכם היא תמיד מרגישה בבית שלה) סרט המשך לסרט שפתח את הפסטיבל לפני מספר שנים :"לחזור לגור עם אמא" , והפעם האמא באה לגור עם הבת בגלל שיפוץ. זה היה אמור להיות רק לכמה ימים.1|2|3 / “En corps et encore”
- 0125אנריקה ראמירז: מה נעשה…המרכז לאמנות עכשווית תל אביב✖המרכז לאמנות עכשווית תל אביב שמח להודיע על תערוכת היחיד הראשונה של אנריקֶה ראמירז (יליד 1979, סנטיאגו דה צ'ילה; חי ועובד בפאריס ובסנטיאגו דה צ'ילה) בישראל. עבודתו הפוליטית, ובו בזמן הפיוטית של ראמירז מעלה הרהור על מצבה הנוכחי של האנושות.או לה לה ! 2022✖מבחר עשיר של 12 סרטים שיעוררו את הסקרנות שלכם ויסייעו להפוך את החיים שלכם לקלים הרבה יותר. אנו פותחים עם סרטו החדש של אריק לבאן "לעבור לגור עם הבת שלי", קומדיה משפחתית ומשעשת (אפילו שהיא מתארחת אצלכם היא תמיד מרגישה בבית שלה) סרט המשך לסרט שפתח את הפסטיבל לפני מספר שנים :"לחזור לגור עם אמא" , והפעם האמא באה לגור עם הבת בגלל שיפוץ. זה היה אמור להיות רק לכמה ימים.1|2|3 / “En corps et encore”
- 0126אנריקה ראמירז: מה נעשה…המרכז לאמנות עכשווית תל אביב✖המרכז לאמנות עכשווית תל אביב שמח להודיע על תערוכת היחיד הראשונה של אנריקֶה ראמירז (יליד 1979, סנטיאגו דה צ'ילה; חי ועובד בפאריס ובסנטיאגו דה צ'ילה) בישראל. עבודתו הפוליטית, ובו בזמן הפיוטית של ראמירז מעלה הרהור על מצבה הנוכחי של האנושות.או לה לה ! 2022✖מבחר עשיר של 12 סרטים שיעוררו את הסקרנות שלכם ויסייעו להפוך את החיים שלכם לקלים הרבה יותר. אנו פותחים עם סרטו החדש של אריק לבאן "לעבור לגור עם הבת שלי", קומדיה משפחתית ומשעשת (אפילו שהיא מתארחת אצלכם היא תמיד מרגישה בבית שלה) סרט המשך לסרט שפתח את הפסטיבל לפני מספר שנים :"לחזור לגור עם אמא" , והפעם האמא באה לגור עם הבת בגלל שיפוץ. זה היה אמור להיות רק לכמה ימים.1|2|3 / “En corps et encore”
- 0127אנריקה ראמירז: מה נעשה…המרכז לאמנות עכשווית תל אביב✖המרכז לאמנות עכשווית תל אביב שמח להודיע על תערוכת היחיד הראשונה של אנריקֶה ראמירז (יליד 1979, סנטיאגו דה צ'ילה; חי ועובד בפאריס ובסנטיאגו דה צ'ילה) בישראל. עבודתו הפוליטית, ובו בזמן הפיוטית של ראמירז מעלה הרהור על מצבה הנוכחי של האנושות.או לה לה ! 2022✖מבחר עשיר של 12 סרטים שיעוררו את הסקרנות שלכם ויסייעו להפוך את החיים שלכם לקלים הרבה יותר. אנו פותחים עם סרטו החדש של אריק לבאן "לעבור לגור עם הבת שלי", קומדיה משפחתית ומשעשת (אפילו שהיא מתארחת אצלכם היא תמיד מרגישה בבית שלה) סרט המשך לסרט שפתח את הפסטיבל לפני מספר שנים :"לחזור לגור עם אמא" , והפעם האמא באה לגור עם הבת בגלל שיפוץ. זה היה אמור להיות רק לכמה ימים.1|2|3 / “En corps et encore”
- 0128אנריקה ראמירז: מה נעשה…המרכז לאמנות עכשווית תל אביב✖המרכז לאמנות עכשווית תל אביב שמח להודיע על תערוכת היחיד הראשונה של אנריקֶה ראמירז (יליד 1979, סנטיאגו דה צ'ילה; חי ועובד בפאריס ובסנטיאגו דה צ'ילה) בישראל. עבודתו הפוליטית, ובו בזמן הפיוטית של ראמירז מעלה הרהור על מצבה הנוכחי של האנושות.או לה לה ! 2022✖מבחר עשיר של 12 סרטים שיעוררו את הסקרנות שלכם ויסייעו להפוך את החיים שלכם לקלים הרבה יותר. אנו פותחים עם סרטו החדש של אריק לבאן "לעבור לגור עם הבת שלי", קומדיה משפחתית ומשעשת (אפילו שהיא מתארחת אצלכם היא תמיד מרגישה בבית שלה) סרט המשך לסרט שפתח את הפסטיבל לפני מספר שנים :"לחזור לגור עם אמא" , והפעם האמא באה לגור עם הבת בגלל שיפוץ. זה היה אמור להיות רק לכמה ימים.1|2|3 / “En corps et encore”
- 0129אנריקה ראמירז: מה נעשה…המרכז לאמנות עכשווית תל אביב✖המרכז לאמנות עכשווית תל אביב שמח להודיע על תערוכת היחיד הראשונה של אנריקֶה ראמירז (יליד 1979, סנטיאגו דה צ'ילה; חי ועובד בפאריס ובסנטיאגו דה צ'ילה) בישראל. עבודתו הפוליטית, ובו בזמן הפיוטית של ראמירז מעלה הרהור על מצבה הנוכחי של האנושות.או לה לה ! 2022✖מבחר עשיר של 12 סרטים שיעוררו את הסקרנות שלכם ויסייעו להפוך את החיים שלכם לקלים הרבה יותר. אנו פותחים עם סרטו החדש של אריק לבאן "לעבור לגור עם הבת שלי", קומדיה משפחתית ומשעשת (אפילו שהיא מתארחת אצלכם היא תמיד מרגישה בבית שלה) סרט המשך לסרט שפתח את הפסטיבל לפני מספר שנים :"לחזור לגור עם אמא" , והפעם האמא באה לגור עם הבת בגלל שיפוץ. זה היה אמור להיות רק לכמה ימים.1|2|3 / “En corps et encore”
- 0130אנריקה ראמירז: מה נעשה…המרכז לאמנות עכשווית תל אביב✖המרכז לאמנות עכשווית תל אביב שמח להודיע על תערוכת היחיד הראשונה של אנריקֶה ראמירז (יליד 1979, סנטיאגו דה צ'ילה; חי ועובד בפאריס ובסנטיאגו דה צ'ילה) בישראל. עבודתו הפוליטית, ובו בזמן הפיוטית של ראמירז מעלה הרהור על מצבה הנוכחי של האנושות.או לה לה ! 2022✖מבחר עשיר של 12 סרטים שיעוררו את הסקרנות שלכם ויסייעו להפוך את החיים שלכם לקלים הרבה יותר. אנו פותחים עם סרטו החדש של אריק לבאן "לעבור לגור עם הבת שלי", קומדיה משפחתית ומשעשת (אפילו שהיא מתארחת אצלכם היא תמיד מרגישה בבית שלה) סרט המשך לסרט שפתח את הפסטיבל לפני מספר שנים :"לחזור לגור עם אמא" , והפעם האמא באה לגור עם הבת בגלל שיפוץ. זה היה אמור להיות רק לכמה ימים.1|2|3 / “En corps et encore”
- 0131אנריקה ראמירז: מה נעשה…המרכז לאמנות עכשווית תל אביב✖המרכז לאמנות עכשווית תל אביב שמח להודיע על תערוכת היחיד הראשונה של אנריקֶה ראמירז (יליד 1979, סנטיאגו דה צ'ילה; חי ועובד בפאריס ובסנטיאגו דה צ'ילה) בישראל. עבודתו הפוליטית, ובו בזמן הפיוטית של ראמירז מעלה הרהור על מצבה הנוכחי של האנושות.או לה לה ! 2022✖מבחר עשיר של 12 סרטים שיעוררו את הסקרנות שלכם ויסייעו להפוך את החיים שלכם לקלים הרבה יותר. אנו פותחים עם סרטו החדש של אריק לבאן "לעבור לגור עם הבת שלי", קומדיה משפחתית ומשעשת (אפילו שהיא מתארחת אצלכם היא תמיד מרגישה בבית שלה) סרט המשך לסרט שפתח את הפסטיבל לפני מספר שנים :"לחזור לגור עם אמא" , והפעם האמא באה לגור עם הבת בגלל שיפוץ. זה היה אמור להיות רק לכמה ימים.1|2|3 / “En corps et encore”